Medarbejdere

Gør et godt indtryk på kunderne med nyt tøj

Arbejder du i en virksomhed, hvor du har med salg og kunder at gøre? Så ved du sikkert også, hvor vigtigt det er, at du ser præsentabel ud hver eneste dag. Hvis du gerne vil gøre et ekstra godt indtryk på dine fremtidige kunder, så kan det indimellem hjælpe at investere i noget nyt tøj. Du tænker måske: hvordan i alverden skulle det hjælpe? Jo, ser du, nyt tøj der klæder dig og gør dig mere anstændig giver også langt henad vejen mere selvtillid. Det er nemlig ikke for sjov, at mange mænd inden for business-branchen bærer jakkesæt til dagligt. En pæn påklædning kan gøre store underværker – også på arbejdsfronten. Læs mere nedenfor.

Præsentabelt tøj: derfor er det vigtigt

Brancher med meget kundekontakt kan kræve, at tøjet er en anelse mere præsentabelt end på jobs, hvor der ikke er ligeså høj fokus på kundekontakt. Det kan være, du netop lige har skiftet job, og i den forbindelse har brug for en make-over. Et helt nyt look kan langt henad vejen øge vores selvtillid fordi, vi selv føler os pænt klædt på. Hvis du er i daglig kontakt med kunder og har brug for at overbevise dem om et salg eller to, så kan det altså hjælp at gå ud og shoppe nyt tøj. Måske mangler du en pæn kjole, skjorte eller et par fede bukser. Det kan også være, du trænger til en helt ny taske eller et tørklæde.

Hvis du går efter en klassisk og samtidig feminin stil, så kan du for eksempel overveje at investere i det kendte, engelske mærke – Mulberry. Mulberry er kendt for at designe og producere ikoniske tasker, der kan matche enhver kvindes smag. Brandet er særligt fokuseret på at levere kvalitet. Taskerne kan købes i forskellige farver og enkelte detaljer, der i al sin enkelthed giver et feminint touch. Mangler du noget nyt til gaderoben, som på længere sigt kan imponere dine kunder og øge firmaets salg – så har du måske fundet det helt rette brand. Mulberry designer hovedsageligt tasker og tørklæder. Tørklæderne fås i forskellige mønstre og farver, men fælles for dem alle er, at de er klassiske og stilede.

Hvorfor investere i en Mulberry taske?

Når du skal mødes med kunder, er det generelt bare mere eksemplarisk, hvis du møder op med oprejst pande og overskud. En bonus er helt klart, hvis du har styr på dine papir og ovenikøbet kan levere dem i en kvalitetssikker og stilet taske. Hvis det er store kunder, du har med at gøre, vil de straks få et indtryk af, at du er en kvinde med ben i næsen, god stil og samtidig struktureret. Mulberry er kendt for at have håndarbejdet i orden. Alle detaljer er nøjsomt udvalgt, og der er ikke noget, der er overladt til tilfældighederne.

Alle farverne på de forskellige Items spiller smukt sammen – uanset om du får fingrene i en ikonisk lædertaske eller et smukt tørklæde. Når du bærer nyt tøj, en taske eller et tørklæde, er det essentielt, at du føler dig stærk og godt tilpas – det vil kunderne med sikkerhed kunne mærke.