Firmajulegaver

Gaver og ting til hjemmet

Din bolig er dit hjem, det er her du skal føle dig til rette. Det er her, du skal kunne koble af og det er her du skal kunne lade op til dagen efter. Dit hjem er din verden. Din verden skal være således, at den lever op til alle dine forventninger og ønsker. Dit hjem skal i bund og grund kun tilfredsstille dig og din familie. Derfor er indretningen af dit hjem ikke ligegyldigt. Dine havemøbler skal dække dit behov. Dine møbler skal tale til dig, dit køkken skal være designet til at du kan tilberede lækker måltider, ligeså tosset du vil. Der skal også være plads børn og familie lege og spilleaftener. Vigtigst af alt skal der være plads til hygge.

Hvordan indretter man sit hjem, sådan at man kan være der? Der findes ingen facit. Men her kan du læse nogle forslag til indretningen. Det er vigtigt at du tænker funktionalitet ind i din boligindretning – uanset om du bor stort eller småt. Din funktionelle indretning vil give dig plads og mulighed for at have mere af det du ønsker dig. Hvis du er typen, der gerne vil føle du er unik og du kan ikke holde ud at tænke, at din nabo har dine samme møbler som dig. Så kan det betale sig at købe design møbler. Design møbler er lidt i den dyre ende af skalaen, men det kan betale sig. Du får noget kvalitet og unikt. Som hovedregel er levetiden på design ting længere, ofte vil det kunne holde til de næste generationer. Så det er samtidig en god investering, design møbler eller pynt kan have en brugsværdi.

Indretningen af din have

Ligesom indretning af boligen er vigtig, er indretning også af din have vigtig. Der skal være plads til de små som de store. Der skal være opbevaringsrum for dine havemaskiner og et mindre skur for dine haveredskaber. Når man er haveejer, handler det om at få brugt sin have – uanset vejr. Der er altid noget man kan gøre i en have. Drikke et glas varm kakao, slå græs, klippe hæk eller bare spadsere en lille tur.

Haven kan nydes på mange måder. Til frokost, læse en bog eller spille spil med familien. Derfor er det vigtigt med praktiske havemøbler. Det skal både se pænt ud, men de skal sandelig også være praktiske og behagelige at sidde i. Så kan hyggestemningen skabes, men det er ikke altid møbler er nok til at give luften varme. Der skal mere til, f.eks. nogle figurer i din have, et lille springvand, et fuglebur eller andre ting der vil pynte og skabe liv i din have.

En hængekøje er et hit blandt de fleste. Et sted i haven, du kan slappe af i. Hvis du vælger at placere den under solen, kan du også bruge den til at sole dig i – det er ren luksus. Før du lægger dig i køjen kan du tage en driks med, det vil føles som en tur til de varmere egne.