Partnere

Lån til dine drømme med NemID

Kan du mærke hvordan vandet slutter tæt om dine fødder når du står der i vandkanten? Solen bager ned fra en skyfri himmel. Du har ingen bekymringer. Hverdagen hjemme er lagt bag dig. Du kan nyde den hvide bounty strand uden at skulle tænke på om pengene nu slår til. De står nemlig på kontoen. Din drøm er gået i opfyldelse. Det kan også være du mærker frihedens vingesus, mens landskabet suser forbi dig. Du sidder på din helt nye motorcykel. Måske skal dit hold i finalen i Champions League og du har altid drømt om at stå side om side med andre der vil støtte holdet. Det er ikke nu du skal svigtet dit hold. Problemet med alle disse drømme er at din bankkonto er tom. Gode råd er dyre, og dog… Det eneste du skal gøre nu er at ansøge online med dit NemID for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Du må ikke sige nej til dine drømme.

Nem måde at låne penge på

Det er nu blevet meget lettere at opnå dine drømme. Med ganske få klik kan man nu låne penge med NemID. Det hele foregår online. Det er helt enkelt og smertefrit, og det tager ofte ikke mere end 2 minutter før du har fået svar på din låneansøgning. Man behøver ikke ringe til en bank eller skrive lange afhandlinger om hvad pengene skal bruges til. Med NemID kan du sidde hvor som helst når du skal låne penge. Det eneste man skal være opmærksom er om man opfylder kravene for at låne penge. Dette kunne for eksempel være din alder. For at kunne få et NemID skal man nemlig være fyldt 15 år, dog skal man være 18 år for at kunne låne penge. Opfylder du kravene, er det bare at tænde din computer, og så er du i gang.

NemID – din underskrift

Vi har efterhånden vendt os til at kunne logge in med NemID. Det har fungeret i Danmark som en måde at verificere vores identitet på, når vi arbejder online de sidste 7 år. NemID er din sikre adgang til dine personlige oplysninger der ligger online. Det er en helt unik adgangskode, som sammen med et nøglekort sikre dine data. Det fungerer som din digitale signatur. Denne signatur er personlig og gør det meget lettere for dig som person at håndtere dine bankpapirer eller at låne penge.

Find NemID lån her

Din drøm er kun et klik væk

Når det nu er så nemt, hvorfor så sige nej til dine drømme? Det er både sikkert og hurtigt for dig at låne penge til at få dine drømme opfyldt. Så hvorfor vente længere? Strand, fodboldkampen eller motorcyklen venter på dig. Du kan få flere forskellige tilbud på online lån med NemID og du kan vælge det lån der passer dig bedst. Der kan være stor forskel på renter og løbetid. Se dig godt for online, klik, underskriv med NemID og du er på vej mod dine drømme.

Se her flere NemID lån