Ledelse

Forbedre din effektivitet på arbejdet med bedre søvn

Mange af os bliver nemt stressede og bliver fanget i en hektisk hverdag. Dette kan skyldes mange forskellige faktorer, heriblandt søvn og generel god arbejdsglæde. At sove godt om natten er vitalt for vores præstation på arbejdet, så vel som resten af vores vågne tid. Det er på arbejdet vi bruger de fleste af vores vågne timer, hermed selvsagt, skal vi være tilfredse i disse yderst vigtige timer. En god topmadras, kan hjælpe og er vigtig at have når det kommer til vores søvnkvalitet.

På arbejdet skal vi have det godt

Ud af de 168 timer vi har på en uge, er det på arbejdet vi, statisk set, bruger mest af vores vågne tid. Desværre er der flere og flere der bliver ramt af depressioner og stress, grundet dårlige arbejdsforhold. Som kollegaer og fælles arbejdstagere, er det vigtigt at stå sammen, og gøre krav på tilfredsstillende arbejdsforhold, hvad enten det er de fysiske eller de psykiske. Vi præsterer ikke vores optimale, hvis vi ikke er lykkelige, hverken på arbejdet eller i fritiden.

Der findes en madras til hvert søvnbehov

Søvn, søvn og atter søvn. Vi bruger, i gennemsnittet, ca. halvdelen af vores liv på at sove, dette siger noget om vigtig denne tid er. Vi ved alle hvordan det føles ikke at have fået den optimale søvn, og hvordan det kan påvirke vores vågne tilstand. Søvn er vigtigt, så vi kan oplade vores krop og sind, og være fuldt ud udrustet til endnu en dag, med alt hvad den måtte bringe. At finde sig sin perfekte madras, er vigtigt og, desværre, noget mange overser og aldrig tænker på. Vi har forskellige søvnbehov, og derfor findes der forskellige typer af madrasser. For at finde en den optimale madras, kan du enten gå ned i din lokale forhandler, eller tage en tur på internettet.

Vores drømme kan afsløre, hvor godt vi sover

Sover du på en perfekt tilpasset topmadras, kan det spores i dine drømme. Vores mest detaljerede og realistiske drømme, kommer når vi sover tungest. Sover man tungt, er det fordi man føler sig tryg og sikker, er disse forhold i orden, øger det chancerne for en god nats søvn betydeligt. En god seng kan hjælpe meget på vores søvnkvalitet, især hvis både madrassen og sengen passer til netop dine behov. Det er et udpræget trick at skrive sine drømme ned om morgenen, når man vågner da man på den måde, gennem tydeligheden og klarheden af drømmen, kan bedømme hvor god søvnen har været.

Tag en fælles snak om de individuelle søvnbehov

Lever man med en fast partner, og deler seng med denne hver nat, er det vigtigt at snakke om de forskellige søvnbehov. Nogle sover bedst, hvis de sover alene, uden at have andres berøringer til at forstyrrer, andre vil gerne ligge tæt sammen, og føle den tryghed der følger med dette. Søvnen er bestemt vigtig for os alle sammen, den bestemmer hvordan vi har det dagen efter, og dermed hvilken oplevelse vi får ud af dagen. Sørg for at finde din perfekte topmadras, inden din søvn bliver forstyrret.