Kuglepenne med tryk, Ledelse

Læs her hvorfor kuglepenne med logo stadig er en god idé

Vis jeres logo frem (foto syddesign.dk)
Vis jeres logo frem (foto syddesign.dk)

Reklamegaver er en nem og effektiv måde at få spredt din virksomheds navn. En reklamegave er en større eller mindre gave, hvor dit firmas navn og logo trykkes på. Den klassiske reklamegave er en kuglepen med logo. Selvom det måske virker meget simpelt, så er der stor sandhed i udtrykket less is more! Man kan vælge mellem mange forskellige gaver, som alle er rigtig fine. Det vigtige når du skal vælge en reklamegave, er, at den siger noget om jer som virksomhed. Reklamegaverne skal tænkes ind som en del af virksomhedens fulde udtryk.

 

Et tydeligt og specifikt logo vækker opmærksomhed

I kan tænke dem som en forlængelse af jeres visuelle udtryk. Dette kan handle om farvevalg, selve gaven eller måske endda, hvordan eller til hvem, den skal gives. Reklamegaver kan types gives til virksomhedens ansatte, til kunder eller samarbejdsparter. Her er det igen vigtigt, at man tager stilling til, om det er en eller flere af disse, der er din modtager. Hvis man vælger at få trykt firmaets logo på tøj, så vil det hovedsageligt egne sig til internt brug. Eksempelvis hvis dine medarbejdere skal stå på en messe og skille sig ud fra mængden. Andre gaver er oplagte at bruge både internt og eksternt. Det kunne her for eksempel være en kuglepen med logo. Fordelen ved denne reklamegave er, at den tjener en funktion. Man har ofte brug for en kuglepen. Og hver gang en potentiel kunde bruger jeres kuglepen, med jeres logo, så vil de blive eksponeret for logoet og dermed hele tiden være i deres bevidsthed. Selv hvis I vælger kuglepenne med logo, så er der masser af rum til at vælge lige dén, der passer allerbedst til jeres identitet som virksomhed.

 

Genkendelse er vigtig

Der finders massevis af teorier, der handler om, hvordan de ting vi omgiver os med, afspejler den identitet, vi gerne vil udstråle. Det gør alle mennesker og derfor er det en enormt effektiv måde at sende de signaler, som I gerne vil forbindes med. Derfor er det også en god idé at være lidt omhyggeligt med valget af reklamegaver. For selvom det er en relativt nem og effektiv måde at få markedsført virksomheden, så tag ikke fejl af den signalværdi, der ligger i gaverne.

Du kan se det store udvalg af reklamegaver og finde de kuglepenne, der laves med logo på.

 

Kig videre i disse indlæg:

Reklamegaver kan gøre en forskel i din markedsføring

Her er de fedeste firmajulegaver vælg selv