Kuglepenne med tryk

Lad kuglepenne med logo sprede dit budskab

Vis jeres logo frem (foto syddesign.dk)
Vis jeres logo frem (foto syddesign.dk)

Hvis man driver en forretning på den ene eller den anden måde, er det altid en god idé at gøre opmærksom på sig selv. Det er ikke altid ens betydende med, at man skal reklamere via film eller larmende bannere. Du kan faktisk sagtens sprede dit budskab på en meget diskret men effektiv måde. Du har måske en butik eller driver en virksomhed. Lige meget hvad kan det være en god idé at se nærmere på kuglepenne med logo. Det lyder måske som en åndssvag dims, der på ingen måde gør en forskel for din forretning.

 

Understreg virksomhedens navn

Men så kan du godt tro om igen! De fleste mennesker kan få brug for en kuglepen på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen. Netop derfor er kuglepenne med logo så smarte – de er nemlig en brugbar reklamegenstand. Du kan vælge at sprede dem på kontoret, så dine ansatte altid har en speciallavet kuglepen lige ved hånden. På alle former for arbejdspladser har de ansatte brug for en kuglepen. Både til at nedskrive flygtige ideer og vigtige notater. Derudover er speciallavet kuglepen med logo meget professionel at tilbyde, når der skal skrives under på en vigtig kontrakt.

 

Kuglepenne med logo spreder diskret men effektivt dit budskab

Der er andre lejligheder, hvor en kuglepen med tryg vil vise sig at være brugbar. For eksempel til konferencer eller messer. Her kan du tilbyde potentielle samarbejdspartnere eller fremtidige kunder en kuglepen med netop dit logo. Måske bruger de ikke kuglepennen med det samme, men tager den med videre i tasken. Når de så får brug for en kuglepen af den ene eller den anden grund, tager de netop din kuglepen op og bliver igen mindet om din butik, virksomhed eller på anden vis organisation. Du kan vælge at skrive firmanavn, logo eller slogan på kuglepennene.

 

Køb flotte kuglepenne med logo, klik her

 

Se mere her:

Sig det med T-shirts logo – fordi blomster bare er for gammeldags

Skål i vandflasker med logo

1 thought on “Lad kuglepenne med logo sprede dit budskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.