Logo vandflasker

Kildevand med logo printer dit firma ind i bevidstheden på mange mennesker

Nem markedsføring (foto syddesign.dk)
Nem markedsføring (foto syddesign.dk)

Noget af det vigtigste for et firma eller en virksomhed er god markedsføring og reklame. For det kan godt være, at du har et nok så godt produkt, men hvis ikke du er i stand til at formidle over for kunderne, at det lige præcis er dit produkt, de skal købe, så vil resultaterne udeblive. Endnu værre er det, hvis folk slet ikke er klar over, at man eksisterer.

 

Synlighed og gentagelse gør at man huskes

Man kan for eksempel tage et scenarie, hvor der er to pizzeriaer i en by. De åbner på nogenlunde samme tid, men hos den ene er kvaliteten langt højere end hos den anden. De går derfor ud fra, at man automatisk vil få størstedelen af kunderne. Det andet sted er dog i langt højere grad gode til at markedsføre sig, og ender derfor i sidste ende med at udkonkurrere den anden. Da man mangler kunder, bliver man nødt til at gå på kompromis med kvalitet for at spare penge. Det bliver en selvforstærkende effekt, der kunne have været undgået med effektiv reklame.

 

Vær der hvor kunden er

Spørgsmålet er så, hvad effektiv reklame egentlig er? Førhen handlede det mest af alt om skiltning, imens det i dag også foregår virtuelt. Det betyder dog ikke, at man skal underkende effekten af god fysisk markedsføring ude i samfundet. Det kan være mange forskellige ting. Det kan netop være skiltning, spots i tv og radio, men det kan også være simpel merchandise, der printer ens firma ind i hovedet på folk, der falder over det. Kreativitet er nøgleordet her, for som person udsættes man hver dag af påvirkning for mange forskellige reklamer. Jo mere man kan være i kontakt med kunden, desto bedre. Tag for eksempel en vandflaske med et firmalogo på. Hvis man er heldig, vil kunden beholde flasken i lang tid. Så vil ikke bare ham, men også hans omgangskreds se netop dit logo.

 

Lyder kildevand med logo som en god ide? Så læs mere om det her

 

Få mere inspiration her:

T-shirts med logo er den perfekte gaveidé til dig, der vil give noget specielt

Nå en bred målgruppe med vandflasker