Firmagaver, Firmajulegaver

Glæd dine medarbejdere med valgfrie julegaver

En firmajulegave i 2017 binder sløjfen på et travlt år og giver de ansatte et skulderklap lige inden juleferien. Det har stor betydning, når et nyt arbejdsår indledes – for den anerkendelse, der ligger i firmajulegaven, viser, at du sætter pris på dine medarbejdere. Og det er uvurderligt for arbejdsindsatsen. Det kan være svært i løbet af året at huske at give alle medarbejdere anerkendelse, og derfor er julen en oplagt mulighed for dig til at give alle ansatte en påmindelse om, at de alle er essentielle brikker i virksomhedens succes.

Anerkendelsen hænger sammen med motivation. Når du anerkender dine medarbejdere, vil det ofte give dem blod på tanden til at præstere endnu bedre. Du gør altså både de ansatte glade med en julegave, samtidig med at du får toptunede medarbejdere igen. Anerkendelsen og motivationen smitter således af på arbejdsmiljøet, som igen smitter af på arbejdsglæden, og på den måde får du – med ganske få midler – skabt en positiv spiral, hvor dine kompetente kræfter har lyst til at blive fremover.

Frit valg på alle hylder

Det kan være umådeligt svært at vælge de rigtige julegaver til ansatte. For alle har forskellig smag og præferencer, og som arbejdsgiver kan du ikke udvælge hver enkelt gave specielt til dine medarbejdere. Gør i stedet dine medarbejderes firmajulegave i 2017 til en let og hurtigt overstået proces.

Det gør du gennem vælg-selv firmajulegaver. Løsningen betyder, at du kan imødekomme hver enkelt af dine medarbejderes julegaveønsker, fordi de får et udvalg at vælge deres julegave ud fra. Listen over julegaver til medarbejdere er bred, og der er noget for enhver smag, så alle bliver tilfredse med deres firmajulegave.

firmajulegaver

Med denne firmajulegaver 2017 vælg-selv-løsning bliver det ikke lettere for dig at “købe” dine medarbejderes gaver. Det eneste, du skal gøre, er at fastlægge et beløb for gaverne. Gaverne på listen vil naturligvis variere, da det er svært at finde gaver til nøjagtig det samme beløb. Men dine medarbejdere har selv valgt deres gave, så der kan ikke være sure miner over, at nogle af kollegerne har fået dyrere gaver. Du kan også udvælge et par ting, som du ved vil falde i god jord – måske særligt hos den kvindelige del af medarbejderstaben – så du selv har en smule medindflydelse på udvalget af gaver.

Firmajulegaver og Royal Copenhagen klinger ofte godt sammen. Det er en populær serie af stel, som mange anser som en god gave. Her kan du eksempelvis vælge en musselmalet skål eller fad, som skal indgå som en del af vælg selv-firmajulegaverne.

Oplevelser er desuden i høj kurs for tiden, så når du skal planlægge firmajulegaver i 2017, kan du overveje også at sætte dette på listen over gaver og derefter lade resten være op til julegaveudbyderen.

Husk julegaveloftet

Når du skal forkæle dine ansatte med en julegave i 2017, skal du huske de gældende regler i henhold til firmajulegaver. Inden du går i gang med julegaveprocessen til dine ansatte, bør du sætte dig grundigt ind i de aktuelle regler.

Firmajulegaver og skat i 2017 hænger sammen på den måde, at du må give dine medarbejdere gaver for op til 1.100 kr. Overskrider dine vælg-selv-julegaver dette beløb, og en af dine medarbejdere vælger denne gave, bliver vedkommende beskattet for hele beløbet. Også selvom det kun er få hundrede kroner over det tilladte beløb. Det gør det, fordi du overskrider julegave-loftet.

Du har desuden ansvaret for at indberette din medarbejders gave til skat, hvis den overstiger de angivne 1.100 kr. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på dette loft, når du vælger beløb på firmajulegaverne hos den pågældende udbyder.