Firmagaver, Kuglepenne med tryk, Reklame artikler

Giv kuglepenne med jeres virksomheds reklame på

Vis jeres logo frem (foto syddesign.dk)
Vis jeres logo frem (foto: syddesign.dk)

Det er ikke nok længere bare at sælge sit produkt. Der skal mere til at tilfredsstille sine kunder og eventuelle forbrugere. Gerne noget merchandise eller andre elementer som de ikke skal betale for. Får de det, tænker de bedre om virksomheden, og så er der større sandsynlighed for, at de bruger jeres service.

 

Vælg det rigtige produkt

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad der lige præcis passer til jer. Det kommer an på, hvilken branche I er indenfor, og ikke mindst hvilket værdisæt I har som virksomhed – hvad I gerne vil sige til de kunder, I prøver at fange med jeres merchandise. Er I en miljørigtig virksomhed, kunne I f.eks. give vandflasker, hvor plastikken er lavet af genbrugsmateriale. Eller er I ejendomsmæglere, skal det måske være nøgleringe til folk nøgler, I deler ud.  Det kan også være, I er en virksomhed, der henvender sig til børn. I så fald er det måske slikposer eller legetøj, I skal ud i. Det holder måske ikke så længe, men børnene bliver glade, og forældrene husker den venlige virksomhed, som gav deres barn et stykke legetøj.

 

Når man skal skrive kan det ligeså godt være med logo på

En ting, der kan gå ind alle steder, er kuglepenne. Og eftersom de ikke har meget plads at gøre med, kræver reklamekampagnen, der skal på, meget mere tid og brainstorming. Det skal nemlig sige noget om jeres virksomhed, samtidig med at det er sjovt at dele med venner og familie.
Men en kuglepen er også god at have, og selvom de ikke koster mange penge at lave eller betale for, så er det alligevel et produkt, som mange lige hapser med, når de er ude at handle eller på en messe. For det er bare det bedre, når det er gratis.

 

Se det store udvalg af merchandise i alle afskygningerne her. Der er både kuglepenne, USB-stik, vandflasker, og hvad du eller kunne tænke dig.

 

Klik også herind:

T-shirts med logo er den perfekte gaveidé til dig, der vil give noget specielt

Nå en bred målgruppe med reklamegaver