Logo vandflasker

Få folk til at huske dit firma med vand med logo

Nem markedsføring (foto syddesign.dk)
Nem markedsføring (foto syddesign.dk)

Hvordan kommer man som virksomhed eller firma ud til sine kunder? Der er mange muligheder og en af dem er produkter med jeres logo på. Noget alle gerne vil have er vand. Så hvorfor ikke få lavet vandflasker med logo? I kan give vandflaskerne på konferencer, til møder eller andre arrangementer, hvor I præsenterer jeres service, vare eller produkt.

En vandflaske med jeres virksomheds logo eller dit firmas logo er en god måde at få potentielle kunder til at huske jeres virksomhed eller firma. På en vandflaske kan I også skrive mere end bare jeres logo. I kan skrive lidt om virksomheden og måske give flasken en sjov og genkendelig farve. Det handler alt sammen om at skille sig ud på en god måde, når man skal udbrede kendskabet til sit brand.

En vand med logo er en god måde at skille sig ud på en god måde. Vandet er noget alle vil have og ofte tager med hjem. Og på flasken har du mulighed for at skrive mange sjove kommentarer, billeder eller andre spændende ting, der får flasken til at skille sig ud, så kunderne husker jer.

 

Gør noget ud af en vand med logo

Når I nu skal have lavet vand med logo, så sørg for at gøre lidt ud af det. Der er lavet tusindevis af flasker, hvor der bare er et kedeligt logo og en opfordring til at tjekke virksomheden ud på nettet. Dette virker ikke længere. Der skal mere til, hvis potentielle kunder skal huske jer og i fremtiden anbefale eller benytte jer. I skal derfor gøre noget ud af vandflaskerne.

En god måde at gøre noget ud af en flaske med vand er at give den et flot design eller en underholdende og opsigtsvækkende tekst. Hvad du vælger at gøre med vandflaskerne handler dog om, hvilken type virksomhed du er og hvem du prøver at ramme. Brug derfor jeres målgruppe analyse og tekst om hvem i er, som udgangspunkt for vand med logo.

 

www.syddesign.dk kan I få printet vand med logo

 

Find mere information her:

Firma gaver sætter relationerne imellem mennesker i højsædet

Derfor kan det være en god ide med reklame artikler