Bliv set, Logo vandflasker, Reklame artikler, Reklamegaver

En vandflaske kan give din virksomhed flere kunder

Nem markedsføring (foto syddesign.dk)
Nem markedsføring da alle har brug for en vandflaske (foto: syddesign.dk)

Det lyder måske for godt til at være sandt, når man siger at en simpel ting som en vandflaske, kan være med til at give din virksomhed flere kunder. Men ikke desto mindre er det rent faktisk sandt. For virksomheder behøver det at reklamere, nemlig ikke kun at betyde reklame gennem de traditionelle medier. Her snakker man om fjernsynsreklamer, radioreklamer og reklamer i trykte medier. En mere nytænkende og for mange virksomheder uudnyttet reklameform, er nemlig kommet på banen. Ved at reklamere gennem reklameartikler, hvor man har nogle produkter som en vandflaske med virksomhedens logo på, kan man nå ud til kunderne på en helt anden måde, end hvis man blot benytter sig af de traditionelle reklamemetoder.

 

Overvej hvor vandflasken skal deles ud

For at det kommer til at virke mest muligt naturligt at uddele vandflasker, kan det være en god ide at gøre det til et bestemt arrangement. Har den lokale by eksempelvis et motionsløb, kan du sponsorere vandflasker, som motionisterne kan få, når de kommer i mål. På denne måde vil det ikke virke så falsk, som hvis du bare stod og delte dem ud på en gågade. Det vil derimod være til et arrangement, hvor der rent faktisk er brug for vand. Hermed vil både motionister og tilskuere få øje på din virksomheds logo.

 

Hav sjove tekster eller budskaber på vandflasken

Vandflasken behøver ikke kun at være udsmykket med virksomhedens logo og navn. For at gøre forbrugerne endnu mere opmærksomme på jeres virksomhed, kan man eksempelvis supplere med en sjov tekst eller et bestemt budskab, som jeres virksomhed måske ønsker at være kendt for. Måske kan I også have en konkurrence kørende, hvor I henviser til jeres hjemmeside. På denne måde vil det være endnu mere effektivt, at reklamere gennem reklameartikler.

Køb en vandflaske som reklameartikel hos syddesign.dk.

 

Klik videre herind:

T-shirts logo lader den bredde offentlighed kende til logoet

Signaler professionalisme med reklameartikler