Logo vandflasker

Vandflasker er essentielle på arbejdspladsen

Logovand  (foto: syddesign.dk)
Logovand (foto: syddesign.dk)

Selvom tempoet er højt, der bliver arbejdet på absolut højtryk, og alle får lavet alle deres ting til tiden i din lille virksomhed eller i dit lille firma, så er det vigtigt, at både du og dit personale husker at drikke en masse vand i løbet af dagen. Den hurtige og kloge indehaver af en virksomhed eller et firma vil dog hurtigt øjne chancen for at gøre den lille vandpause til en ideel reklame for sit eget firma – og det kan nemt og billigt lade sig gøre. Vandflasker efter eget design eller vandflasker med dit firmas logo på er nemlig noget som nemt og hurtigt kan ske. Og hvilken virksomhedsindehaver vil ikke gerne have, at de ansatte arbejder for virksomheden samtidig med, at de ”drikker” virksomheden i form af de vandflasker, som du hurtigt kan få lavet til dit firma, med logo på?

Vandflasker i forskellige størrelser

Det er underforstået, at du selvfølgelig ikke behøver at købe de dyreste vandflasker med plads til flere liter vand, hvis du skal have lavet vandflasker med dit firmas logo på. Det vil være helt oplagt at investere i vandflasker i halvanden-liters størrelsen, for det er den type af vandflasker, som er nemmest at have med at gøre – de er nemmest at have plads til i tasken eller rygsækken, og de er mere overskuelige for dine kunder at snuppe på vejen ud af din virksomhed, når de lige har lavet en smart handel med dig.

Find din kilde og køb vandflasker

Det kan være en god idé at kigge lidt rundt på internettet, inden du vælger at købe vandflasker til dit firma, for ofte kan det lade sig gøre at få sendt vandflaskerne til dit firma, sådan at de er fyldt op på forhånd. Du skal såmænd bare sørge for at finde en virksomhed, der også har en tilknyttet kilde, så dine vandflasker er fyldt op ved ankomst til dit firma.

 

Køb vandflasker til arbejdspladsen her