Bliv set, Logo vandflasker, Reklame artikler, Reklamegaver

Skån miljøet og brug genbrugelige vandflasker

Nem markedsføring (foto syddesign.dk)
Nem markedsføring (foto syddesign.dk)

Når du vælger, at slukke tørsten med vandflasker er du med til, at skåne miljøet. Det er du fordi, at du genbruger det plastic, som vandflasken er lavet af. Hver gang at du skal have noget at drikke, fylder du nemlig din vandflaske op. I stedet for at købe en ny flaske vand i kiosken. I stedet genbruger du den vandflaske, som du i forvejen har købt.

 

Logo’er genkendes

Og dette er utrolig hensigtsmæssigt, når det kommer til at skåne miljøet. Hver gang at du eksempelvis køber en ny flaske vand i en kiosk, smider du meget sikkert denne flaske ud igen. Det skal du da også, da sådanne flasker ikke kan blive ved med at blive genbrugt. Men hver gang, at du smider sådan en flaske ud, skal vi til at bearbejde plasticen og dette kræver mange ressourcer. Mange flere ressourcer i forhold til at bruge vandflasker igen og igen. Derfor er du med til, at spare på disse ressourcer og dermed skåne miljøet ved at slukke tørsten fra vandflasker. Det giver altså mening, at investere i vandflasker. Blandt andet på grund af miljøet. Men det er da også praktisk, at slukke tørsten ved hjælp af vandflasker. Hvis og når du er på farten, kan du nemlig meget nemt have en vandflaske med dig. Vandflasker vejer typisk ingenting og deres funktion er netop, at man kan have den med sig.

 

Sluk tørsten i de mange forskellige slags vandflasker

Og så kan du hurtigt og nemt fylde den op, hvor end du er henne i verden. Du kan altså have vandflasker med dig i skolen, på arbejde eller på en ferie. Så er du sikker på, at du altid har et sted at slukke tørsten. Og der findes vandflasker til enhver lejlighed. Hvis du eksempelvis skal ud at vandre, kan du finde en vandflaske som vejer tæt på ingenting. Hvis din datter eksempelvis skal starte i skole efter sommerferien, kan du finde en mindre vandflaske i en sød farve. Vandflasker kommer altså i mange forskellige typer. Både store, små og i mange forskellige farver.

 

Se et stort udvalg af vandflasker her

 

Få flere ideer:

Væk glæde på kontoret med firmajulegaver

USB med logo er en god branding strategi