Reklame artikler

Sådan spreder du et budskab

Har du en virksomhed, eller arbejder du med kampagner, ved du alt om betydningen af at opnå synlighed om dit budskab for at tiltrække nye kunder og udvide din forretning. Det er ikke nok kun at have en stærk profil på en webshop eller på de sociale medier. Når du vil rekruttere nye kunder, har du brug for effekter, som kan sprede dit budskab effektivt og med få økonomiske midler.

Keyhangers er et af de mest funktionelle redskaber til at tiltrække kunder og medlemmer. Er du i tvivl om, hvordan du bedst muligt udnytter muligheder med nøglesnore, kan du læse mere herunder.

Derfor er keyhangers et effektivt markedsføringsredskab

Der findes mange forskellige typer markedsføringseffekter. Det kan være kopper, kuglepenne eller tøj med tryk. Når du vil have størst gennemslagskraft med dit budskab, har du brug for en genstand, som alle mennesker kan gøre brug af.

Til dette er nøglesnore det oplagte valg. Det er en praktisk og funktionel genstand, som kan give en potentiel kunde reel værdi. Vedkommende kan bruge den til at holde styr på sine nøgler og således anvende den på daglig basis. Det er vigtigt, at du bruger dine midler mest optimalt og finder frem til et markedsføringsprodukt, som du er sikker på, der har anvendelsesværdi.

Du kan designe dine egne nøglesnore, så de skaber synlighed om dit budskab.

Du kan anvende nøglesnorene i forbindelse med messer eller som firmagaver.

Den store fordel ved nøglesnorene er, at de kan bruges på daglig basis og i fritiden af dine kunder eller medlemmer. Dermed bliver de båret i det offentlige rum, så andre mennesker kan modtage dit budskab og få kendskab til dit brand.

Det er i din interesse at komme så langt ud med dit budskab som muligt.

Design din keyhanger med tryk

Når du skal gennemføre en markedsføringskampagne eller designe firmagaver med dit budskab, kan du med fordel bestille dine keyhangers på nettet. Her kan du selv arbejde med dit budskab og dit firmalogo, så du designer de nøglesnore, som i stil og udtryk afspejler din virksomhed.

Når du bestiller på nettet, får du desuden flest valgmuligheder i forhold til størrelser og produktvarianter. Du skal forholde dig til følge detaljer, når du bestiller dine keyhangers til professionelt brug på nettet:

  • Størrelse og længde
  • Baggrundsfarve på nøglesnoren
  • Tilbehør

Den største markedsføringseffekt skaber du, når du vælger keyhangers i henhold til din virksomhed samt dit brand og image. Har du et markant logo, kan det være en god idé at vælge en bred udgave på dine nøglesnore. Dermed er du sikker på, at budskabet fremstår klart og tydeligt.

Dine markedsføringseffekter er din virksomheds ansigt udadtil. Dermed skal både størrelse, farve og tilbehør matche din forretning og dit budskab.

Har du et budskab, som skal ramme målgruppen for selvstændige erhvervsdrivende eller forretningsfolk, er det oplagt at vælge tilbehør til dine keyhangers i form af visitkort eller ID-kort. Dette kan klikkes på nøglesnoren og skabe yderligere værdi for den person, du forærer nøglesnoren til.

Du får størst udbytte af dine markedsføringsredskaber, når du designer dem i henhold til din målgruppe.