Firmagaver

Reklamer for dit firma med speciallavede gaver

Firmagaver skal klares engang i mellem (foto syddesign.dk)
Firmagaver skal klares engang i mellem (foto syddesign.dk)

Alle firmaer og virksomheder kan have brug for at gøre opmærksom på sig selv. Verden omkring os forandrer sig hele tiden, og det kan være vigtigt at følge med for at forblive relevant. En underspillet måde at sprede et budskab på kan være ved hjælp af firmagaver. På firmagaver kan få påtrykt lige, hvad man ønsker. Det kan være firmaets navn, slogan eller logo. På den måde når budskabet ud til en masse mennesker, uden at de tænker yderligere over, at det rent faktisk er reklame.

Tænk kreativt

Firmagaver er oftest nyttige småting, som de fleste mennesker kan få brug for i løbet af en dag. For eksempel kan man få påtrykt slogan, navn eller logo på bolcher. Bolcherne kan serveres til møder med kunderne, hvilket virker meget professionelt. På en messe kan det være en god idé at have en stor skål med firmagaverne – i dette tilfælde bolcher – stående. Når potentielle kunder går forbi, tager de måske en håndfuld slik med sig videre. Når de så tager slikket op ad tasken senere, bliver de igen mindet om dit firmas navn. Samtidig er der måske andre mennesker, der ser logoet, så budskabet spredes altså yderligere.

Spred dit firmas budskab med specieltrykte gaver

Du kan også vælge at få lavet kuglepenne, hvorpå dit firmas navn, logo eller slogan står. Det virker professionelt, når en aftale med en vigtig kunde underskrives med en speciellavet kuglepen. Derudover kan det skabe sammenhæng på kontoret, hvis alle anvender de samme kuglepenne hver dag. Du kan også vælge at få lavet reklamevand med dit firmanavn påtrykt. Reklamevand har en super bred målgruppe, idet alle mennesker drikker vand dagligt. Firmagaven er altså både funktionel og brugbar. Du kan også vælge at få lavet T-shirts med tryk på til alle dine kollegaer, det er den perfekte arbejdsgarderobe!

Klik her for firmagaver.

 

Se mere i disse indlæg

Signaler professionalisme med reklameartikler

Kuglepenne med tryk er et effektivt arbejdsredskab