Kontorartikler

Optimer effektiviteten med de rette kontorartikler

Struktur og effektivitet går hånd i hånd i både dit liv og på dit kontor. Når du først har fået en vis struktur på tingene, så bliver det også nemmere for dig at arbejde hurtigere, bedre og smartere. Og selvom det måske lyder som en filosofi for dit skrivebord, så gælder det også mange ting i livet, at struktur på tingene giver et bedre overblik, og så kan man bare gøre alting smartere. Og der er forskellige ting i dit liv, som du kan optimere meget nemt, og lige når du er færdig med at læse denne artikel, kan du gå i gang.

Start med nøgleskabet

Et godt og relativt nemt sted at starte er nøgleskabet. Hvis du ikke allerede har ét i entréen, eller hvor du nu normalt smider dine nøgler, så er det på tide at få et. Det er en nem måde altid at kunne holde styr på, hvor dine nøgler er. Og det behøver ikke engang være et særlig stort nøgleskab, hvis du ikke har så mange nøgler. Bare du gør det til en vane at hænge nøglerne derind, når du kommer hjem, så bliver det hurtigt helt naturligt, at de hænger dér, og så er chancen for at du glemmer dem meget lille.

Og det er ikke kun nøgler, du kan hænge op i skabet. Der er også plads til dine cykellygter eller andre småting, som du ofte forlægger. Nogle nøgleskabe er lidt større end som så, og der kan være plads til lidt af hvert. På den måde kan du strukturere dig ud af det, i stedet for at du hver morgen render rundt og leder og bliver stresset.

Tænk dig om og effektiviser

Det er ikke kun i entréen, du kan strukturere lidt i dit liv. Hvis du tænker dig om og går igennem din dag, så finder du helt sikkert flere steder i hjemmet, hvor kontorartikler kan hjælpe dig til både mere struktur og dermed en mere effektiv og fejlfri hverdag. Så tag en dag, hvor du har tid til at gør alting lidt langsommere og tænk over, om du gør alting i din hverdag helt optimalt.

For eksempel kan det være, du er typen, der tit glemmer ting generelt. Datoer, tidspunkter eller måske bare de ting, du skal købe ind. I så fad kan du med fordel lægge små post-it-sedler rundt omkring i huset eller lejligheden, så du hele tiden kan skrive de ting, du skal huske ned. Det kan hurtigt gøre dagen nemmere.

Det kan også være, du trænger til en brevordner, en mappe eller en hæftemaskine til at holde styr på økonomien. Tager du altid bonen med hjem fra handleturen, så var det måske tide, at du kiggede på, hvad du handlede for, og om du måske kan optimere indkøbene. Generelt kan det nemlig godt betale sig at tage en time om ugen til at kigge på boner og ikke mindst koordinere indkøbsturen.

Find nye nøgleskabe og mange andre sjove til at effektivisere din hverdag.