Logo vandflasker, Reklame artikler

Nå en bred målgruppe med vandflasker

Logovand (foto: syddesign.dk)
Logovand (foto: syddesign.dk)

Alle firmaer og virksomheder kan have brug for at gøre opmærksom på sig selv. Der findes mange konkurrenter, og nogle gange har man brug for at sprede et budskab for ikke at gå tabt i glemmebogen. Der findes mange måder, hvorpå et firma kan reklamere for sig selv. En af dem er ved hjælp af vandflasker. Ja, du læste rigtigt – vandflasker. Det kan lyde underligt, men den er god nok. Der er her tale om speciallavede vandflasker, hvorpå du får trykt firmaets navn, logo eller slogan. Vandflaskerne har en kæmpe målgruppe, fordi alle drikker vand hver dag. Det er derfor en reklamegave, der også har en funktion for modtageren.

 

Vandflasker er en effektiv reklamesøjle

Det sender et professionelt signal, hvis du serverer egne vandflasker til et møde. Når folk går, tager de muligvis vandflasken med sig videre. Når de så bliver tørstige i løbet af dagen og fisker vandflasken op fra tasken, vil endnu flere mennesker mødes af budskabet. Hvis personen oveni købet er anerkendt inden for branchen, vil dit firma nu associeres med noget positivt. Under valgkampen 2015 blev vandflasker flittigt brugt – og det med god grund. De er lette at uddele på gader og stræder, eftersom de fleste ikke takker nej til en flaske vand.

 

Tag speciallavede vandflasker med på messen

Hvis du og firmaet skal på messe inden for den nærmeste fremtid, kan det være en god ide at medbringe vandflasker med eget logo. Gæsterne på en messe bliver ofte mødt af en masse indtryk og informationer, og det kan være svært at huske forskel på de mange firmaer, man blev introduceret for. Hvis du ved din stand uddeler vandflasker med logo, er du sikret at alle besøgende vil huske netop dig og dit firma. Om ikke andet når de senere på dagen hiver vandflasken op igen.

 

Klik her for vandflasker

 

Få mere inspiration i disse indlæg:

Kuglepenne med tryk er et effektivt arbejdsredskab

Firma gaver sætter relationerne imellem mennesker i højsædet