Ledelse

Minilån – det lille lån til den uforudsete udgift

Alle har prøvet at stå i en situation, hvor man mangler penge på kontoen, fordi der pludselig er opstået en uforudset udgift. Det kan eksempelvis være en stor tandlægeregning, en reparation af bilen, et køleskab, der er stået af og mange andre ting, som er uundværlige i hverdagen. Selvom mange ting kan vente til første lønningsdag, så er der nogle ting, der bare ikke kan vente. Her står man i lidt af en kattepine, når kontoen ikke rækker langt nok.

Find et minilån her

Et minilån kan være løsningen på en uforudset udgift

Det være en fin mulighed at optage et minilån, hvis man står akut og mangler penge. Et minilån er, som navnet antyder til, et lille lån. Det strækker sig typisk over nogle hundrede kroner til nogle få tusinde kroner. Der er altså ikke tale om et lån til en ny bil på 100.000 kroner, hvis der tales om et minilån. Det er nærmere et lån, der i størrelsesordenen kan dække et nyt køleskab, en ny vaskemaskine, en mekanikerregning eller lignende.
Da lånet ikke er ret stort, er der også en kort tilbagebetalingstid på. Det er altså ikke et lån eller en kassekredit, som man har hængende over hovedet i mange måneder eller år. Der skal typisk betales tilbage inden for én eller få måneder. Den korte tilbagebetalingstid medfører så også, at der ikke kan nå at løbe så mange renter på, hvilket er til fordel for dig som låntager.

Husk, at minilånet skal tilbagebetales

Man skal dog være opmærksom på, at der kommer nogle renter eller faste omkostninger i forbindelse med at tage et minilån. Det er ekstra penge, som også skal betales tilbage. Man bør derfor ikke optage et lån, hvis grunden til, at man har brug for pengene er, at man generelt set har flere udgifter end indtægter.

I så fald vil det kun hjælpe kortvarigt med et minilån, men når pengene så skal betales tilbage, plus renter, så kommer det blot til at stramme endnu mere til. I økonomien. Man bør derfor kigge sin økonomi igennem, inden man tager et lån, så man er sikker på, at man vil kunne betale pengene tilbage igen rettidigt.

Det tager ingen tid at optage et minilån

Vurderer man, at man vil kunne betale pengene tilbage rettidigt, er det en meget kort proces at få fat i pengene. Der findes forskellige gode sider på nettet, hvor man kan se og sammenligne forskellige lån fra forskellige låneudbydere. Det giver en fordel i forhold til at kunne gøre brug af den billigste udbyder og derved skulle betale færrest muligt penge tilbage.
Selve låneprocessen foregår online og tager få minutter. Man ansøger med sit NEM-ID. Her tjekkes der, om man har en høj nok indtægt til at kunne låne pengene. Det er den eneste sikkerhed, som låneudbyderen ønsker. Der skal ikke stilles sikkerhed for et online minilån, og udbyderen er ligeglad med, hvad man skal bruge pengene til. Det er derfor et anonymt, nemt og hurtigt lån, hvor man kan have pengene på kontoen allerede dagen efter ansøgningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.