Logo vandflasker, Reklame artikler, Reklamegaver

Logo vand – bliv husket

Noget at det første vi gør når vi starter et nyt sted, hvad enten det har med jobbet, skolen eller fritidsinteresser at gøre, er at skrive vores navn på et stykke papir. Det er vi blevet bedt om fra da vi var helt små, da vi skulle starte i en klasse og alle lave et navneskilt. På en måde var navneskiltet som et helt rent lærred. Det betød at vi helt selv kunne designe og forme det, og på den måde få det afspejle hvem vi var som personer.

Anvendelighed bør være en prioritet

Dette er vi blevet ved med at gøre, nu gør vi det bare med initialer og signaturer i stedet for børnetegninger og pailetter. Vi gør det, både for at personliggøre visse ting, men også fordi vi vil skille os lidt ud. Vi vil vise, at det her er os, og ingen andre. Mange vil sikkert opdage, når de kigger sig rundt omkring i stuen, på gaden og især på internettet, at der dukker logoer op over det hele. Logoer der siger, at netop dette produkt tilhører os, vores firma, og derfor har vi sat vores mærke på det, så andre kan genkende det. Det er det, det hele handler om – at blive genkendt. Det er ingen hemmelighed, at et af de steder, det især er let at liste sit firmanavn ind, er flasker, og i særdeleshed vandflasker.

Vandflasker fragtes med mange steder

Vand er nemlig noget vi har brug for hver dag, men for mange mennesker er det ikke altid lige tilgængeligt fra vandhanen ude i køkkenet. De er på farten det meste af dagen, og får derfor brug for at transportere vandet med sig hele dagen. Der er derfor mange fordele ved at investere i en vandflaske med eget logo, der repræsenterer dit firma. På den måde yder du en service for den tørstige køber, samtidig med at du sørger for, at netop dit firma bliver genkendt.

 

Tag logo vand med, når du skal promovere din virksomhed

Logo vand er fortsat et af de mere effektive produkter, som man kan vælge at bruge, som led i markedsføringsstrategien. Alle kunder elsker at få noget gratis, eller til en lille sum, hvor de føler de har gjort et kup. Logo vand giver dig muligheden for, at få en lille kollektion af vandflasker med dit eget logo på. Emballagen udsmykkes med dit eget design og du kan vælge låg efter hvilken farve, der passer til din virksomhed.

water bottles photo

Hvorfor logo vand er virkningsfuldt

Der er en hel særlig grund til at logo vand er virkningsfuldt. For det første, er der en meget høj sandsynlighed for at vandflaskerne bliver genbrugt af dem, som modtager dem i første omgang. Ganske vidst er der mange, der indleverer dem for pant, men en stor del af kunderne vælger at beholde flaskerne til senere brug. Når kunderne tager dem frem igen, eksponeres de endnu en gang for dit logo og for din virksomhed. Selvom personen ikke nødvendigvis selv registrerer designet uden videre, så vil hjernen registrere det og huske dig. Dette i sig selv kan være med til at øge salget.

Forskellige typer af flasker

Du kan i udvalget vælge imellem tre typer af flasker. Alle flasker tappes med dansk vand fra Aquador og tilbyder den bedst mulige kvalitet og renhed. I udvalget finder du to vandflasker der kan indeholde op til 500 milliliter. Disse er ens i design og produktion, men med en lille forskel. Den ene flaske fås med et neutralt blåligt standard skruelåg, og ved den anden flaske kan du selv vælge, hvilken farve du ønsker, således at farven på skruelåget matcher farven i dit logo. Flaskerne med farvede låg er kun få ører dyrere, men har en god effekt på eksponenterne. Den sidste flaske du kan vælge, kan indeholde op til 330 milliliter og har en anden og mere sjov form. Den er designet på en måde, så man får et lettere greb om flasken, når man drikker. Emballagen på alle tre typer flaske kan printes med din virksomheds design. Forskellen er lågets farve, formen på flasken og hvor stor en mængde, flasken kan indeholde.

Bestil logo vand med dit eget design på flasken

En af de mere oversete genrer, når vi snakker reklame og marketing, er en klassikker, der har garanti for at give afkast. Der er naturligvis tale om logo vand. Med logo vand kan du skabe større synlighed omkring din virksomhed og dens produkter. Hvis du investerer i logo vand kan du med sikkerhed nå bredere ud, end det ellers var tilfældet med de mere konforme metoder. I sagens natur er det nødvendigt for en virksomhed, at den kan vise til sine omgivelser, at den mener det alvorligt. Her er logo vand en af de nemmeste veje til at opnå den ønskede effekt. Med logo vand kan du nemlig vise omgivelserne, at der her er tale om en virksomhed, der tager sig selv og sine ansatte alvorligt. Og en af de geniale ting ved en reklame artikel i kategorien logo vand, er, at du kommer bredt ud. Det gør du fordi, dine ansatte ofte vil drikke firmaets logo vand, når de er på vej til arbejde.

Invester i logo vand hvis du skal på messe

Hvis du arbejder i en af de mange virksomheder, som ofte er repræsenteret på messer eller konferencer, så kender du sikkert nødvendigheden af at have ting med, som du kan byde deltagerne i konferencen på. Uden det, risikerer du, at de ikke kan huske din virksomhed, hvor i mod, at de med sikkerhed kan huske dig, hvis de har fået noget så håndgribeligt som logo vand med sig fra messen. Fordelen ved logo vand er nemlig, at du gør folk glade, når de modtager en flaske logo vand med dit særlige budskab på. Indhent et tilbud på logo vand, der er designet til netop din virksomhed.

Kildevand med logo er et perfekt produkt til branding af virksomheden

Hvem har ikke brug for en flaske kildevand? Kildevand med eget logo er et godt produkt på kontoret, til messer eller andre arrangementer, hvor man skal brande sit navn eller anvende det til at præsentere forskellige produkter frem. Branding er vigtigt for at skabe nye potentielle kunder. Det kan enten være generelt branding af virksomheden, hvor virksomhedens navn er placeret på kildevanden, eller det kan være en måde at udbrede kendskab til et nyt produkt på.

Kildevand med logo er perfekt til branding

Hvis virksomheden skal lancere et nyt produkt, vil det være med til at udbrede kendskabet til dette produkt, hvis det bliver placeret på en kildevand. For eksempel kan det være en god idé at medbringe til messer for at uddele dem gratis. Det vil skabe opmærksomhed omkring selve produktet, men også give din stand opmærksomhed, idet folk vil blive interesseret i den gratis uddeling af vand. Branding betyder, at brændemærke. Begrebet stammer fra prærien, hvor kørerne blev kvalitetsmærkede ved at blive brændemærket. På den måde kunne man skelne dem fra naboernes køer. Branding er senere blevet et begreb i markedsføring, der betyder at et brand er en samling af symboler, associationer og oplevelser, som bidrager til at positionere og differentiere et produkt, virksomhed, organisation, person eller sted. Branding handler om identitet.

water bottles photo

Overskuelige værdier

Det vil sige det handler om, at gøre opmærksom på, hvem man er; organisationens karakteristika og organisationens selvbillede. Hvis man ikke brander sin organisation, ved folk heller ikke hvem man er. Konsekvensen af ikke at være synlig, kan dermed være at man hurtigt bliver glemt. En kildevand med din virksomheds logo er perfekt til branding, fordi flasken kan bruges også efter indholdet er tømt. Flasken vil dermed blive brugt over en længere periode, hvilket vedvarende vil brande din virksomhed mange forskellige steder og blandt mange forskellige mennesker.

Kildevand med eget logo er en super god reklamefidus!

Som virksomhed i dag så er man med i en skarp konkurrence med mange andre virksomheder rundt og i landet og ikke mindst verden. Eftersom vi i dag lever i en globaliseret verden, hvor kommunikationsmuligheder og ikke mindst mange forskellige medier er med til at udviske betydningen af afstand, det betyder dermed også en øget konkurrence ude fra andre parter, der umiddelbart virker til at være uden for rækkevidde. Hvad betyder dette tryk for de mange virksomheder store som små?

Gør reklame for dit firma og sluk andres tørst – få kildevand med eget logo.

Der er eget øget pres på mange virksomheder, og det betyder at samtlige virksomheder på alle fronter er nødt til at effektivisere og optimere sig selv. Det gælder lige fra intern i virksomheden til at have fokus på det blik man har ud af til. Eksempelvis er det godt for virksomheden, at den sørger for at promovere sig selv ud af til. men spørgsmålet er så, hvordan dette gøres mest hensigtsmæssigt? Der er flere metoder at tage i brug, og man skal og bør overveje nøje, hvad det er man gør i forhold målet med handlingen. De sociale medier er i dag et helt særligt sted, hvor rigtig mange gør flittigt brug af reklamer til at gøre andre opmærksomme på sit firma. Det er også en rigtig god idé, men det er også en god idé at gøre noget særligt, som ikke alle andre gør. Her er det en god idé med kildevand med eget logo, hermed kommer man frem på lidt anden vis. Alle mennesker har brug for vand, og derfor en kildevand med eget logo genialt til at komme frem med sit budskab, fordi du anvender noget, som alle kan bruge.