Bliv set, Kuglepenne med tryk, Ledelse, Reklame artikler

Køb flotte kuglepenne med logo til messer

Vis jeres logo frem (foto syddesign.dk)
Vis jeres logo frem (foto syddesign.dk)

At få sit firmanavn indprentet hos kunderne kan være svært. TV-reklamer rammer langt fra alle og du kan ikke regne med, at du får fat i din målgruppe. Telefonsalg er en anden mulighed, der langt fra har en lang levetid. Folk tager simpelthen ikke telefonen og varen kan risikerer at få et negativt ry, fordi det bliver solgt over telefon, hvor folk bliver irriteret af at blive ringet op.

 

Få folk til at huske firmanavnet

Det nye i forhold til reklame er at give noget væk. Det handler om at skabe en positiv historien om sit brand, og derfor er det en god idé at give noget væk. Det kan eksempelvis være merchandise. Når du skal på messe eller lignende kan du få lavet flotte kuglepenne med logo, som du kan give væk på messen. Når de potentielle kunder kommer hjem fra en messe har de en lille ting med i deres lommer, som kan minde dem om dit firma. Det er godt, for på den måde bliver du i kundernes bevidsthed også efter, du har snakket med dem. Sørg for at få lavet nogle flotte kuglepenne med logo. Er kuglepennene dårlige og grimme, så er der ingen, der gider at have dem og man bliver også irriteret på brandet, hvis kuglepennene er dårlige.

 

Få designet iøjnefaldende kuglepenne med logo

Der er dog mange firmaer, der får lavet merchandise med logo. Derfor gælder det om, at få lavet nogle kuglepenne med logo, der skiller sig ud. Kuglepenne er det rigtige valg, at få lavet med logo, for det er noget, der ikke er nogen udløbsdato på, som der ellers er med bolsjer eller vand. Man har altid brug for en kuglepen. Få dem designet i flotte, stærke farver, så de er iøjnefaldende.

 

Få lavet kuglepenne med logo på www.syddesign.dk.

 

Se mere her;

Kildevand med logo er et perfekt produkt til branding af virksomheden

T-shirts med logo er en sjov gaveidé