Kontorartikler

Indretning af det moderne kontor

Hvis man fx er selvstændig erhvervsdrivende, kan man have brug for et hjemmekontor. Da det godt kan rode en del med papirer og computer osv. er det ikke en fordel at opstille et hjemmekontor i fx køkkenet eller stuen. Hvis husets størrelse tillader det, er det en fordel i stedet at indrette et aflukket kontor. Og her er der nogle ting, ethvert hjemmekontor bør indeholde.

Det vigtigste i et moderne kontor

Man skal tænke på, at hjemmekontoret skal danne rammer for ens daglige arbejdsdag. Det er derfor vigtigt at sørge for at indrette sit kontor, så det både giver arbejdsro og mulighed for, at man kan udfolde kreativt. Dette giver nogle vigtige overvejelser i forhold til indretningen.

Skrivebordet bliver det vigtigste i ens nye kontor. Her skal man sørge for at bordet har den rigtige størrelse, samt at designet matcher ens stil. Hvis man skal bruge mange timer ved bordet, er et hæve/sænke bord en fordel. På denne måde kan man skifte mellem siddende og stående arbejde.

Kontorstolen er det næste. Her skal man vælge en, der er ergonomisk og giver ryggen den bedste støtte. Stolen skal kunne justeres i højde og rygstilling, så man igen kan skifte mellem forskellige siddende arbejdspladser.

Ting der gør arbejdet lidt lettere

For at gør arbejdet lettere, er det en fordel at vælge et bord, hvor der er masser plads udenom computeren, så man har plads til papirer og noter. Samtidig er det en stor fordel, hvis man har meget skabs- og skuffeplads, så der er plads til vigtige papirer.

Det sidste er at vælge et rum i huset, hvor der er store vinduespartier. Det øger nemlig motivation og hjerneaktiviteten, hvis man har udsigt til klar himmel og mulighed for frisk luft.

Hvis man mangler mere inspiration til at indrette sit hjemmekontor er dinindretning.dk et besøg værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.