Kontorartikler, Medarbejdere

Gør medarbejdere glade ved køb af whiteboard

Hvis der er nogle, som ved hvad det er, som medarbejdere i en virksomhed har brug for, så er det medarbejdere selv. De vil nemlig altid vide præcist hvad det er de har behov for, og det skal man tage højde for som leder. Det gælder både de store ting og de små ting. Det er altså altid en god ide at forhøre sig hos medarbejderne når der skal foretages nogle nye tiltag. Blandt andet kan det være, at medarbejdere har en klar holdning til hvilken form for whiteboard de foretrækker.

Et whiteboard findes i mange afskygninger

Som leder eller kontoransvarlig vil man formentligt blot vælge et tilfældigt whiteboard, hvis det er noget, som skal købes. Dog vil det være en god ide at sætte sig ind i hvad der rent faktisk er på dette marked. Man vil nemlig hurtigt erfare, at der er langt flere forskellige typer af whiteboards end man lige regner med. Det første man formentligt vil tænke på, er det klassiske whiteboard, som man hænger på væggen. Det kan have mange forskellige størrelser. Der vil være nogle boards af denne type, der fylder hele væggen mens der er andre, som kun fylder en kvadratmeter eller endnu mindre. Uanset hvad der er tilfældet skal man forhøre sig hos medarbejderne om hvad de er interesserede i.

For det kan sagtens være, at et whiteboard, som man hænger op er det billigste, men det betyder ikke, at behovet for et væghængt board er størst. Noget man også skal overveje i forhold til sådan et er, at det vil koste noget at få hængt op. Det vil nemlig kræve, at det skal hænges op og det er noget, der skal gøres af professionelle. Når kommer til ting, der skal gøres i en virksomhed er det nemlig altid vigtigt, at ting gøres med udgangspunkt i stor sikkerhed. Og hvis man sikrer sig, professionelle klarer ophæng og lignende ting kan man være sikker på, at sikkerheden er i top. Det er dog ikke kun fordi, at det potentielt kan blive dyrt at få nogen til at hænge et whiteboard op, at man skal overveje andre muligheder. Nøgleskabe og tilbehør kan med fordel købes hos JustMore.

Et mobilt whiteboard skaber flere muligheder

En anden type whiteboard, som mange også benytter sig af er det mobile whiteboard. Denne type board er kendetegnet ved, at der er hjul under. Disse hjul gør, at det kan rykkes rundt. Dette er især en god løsning, hvis det varierer meget hvor man holder møde og mødes med hinanden. Har man for eksempel en tendens til at foretage mange spontane møder, som kan opstå på en kontorplads, vil det være en god ide med en mobil type whiteboard. På den måde kan medarbejderne nemlig lynhurtigt hente tavlen og så kan man gå i gang med at tage noter på tavlen.

Inden der indkøbes nyt whiteboard til virksomheden handler det dermed om at finde ud af hvad medarbejderne er til. For det er trods alt dem, som skal bruge tavlen, hvilket betyder, at de også bør have noget at sige om valg af købet.