Skjorter med tryk

Gør din virksomhed synlig med flotte skjorter med tryk

Skjorte med tryk (syddesign.dk)
Skjorte med tryk (syddesign.dk)

Ikke nok med at man viser virksomheden frem, ved at bede medarbejderne bære skjorter med tryk, man er af sted, så sender det også et signal om selvsikkerhed hos de ansatte. De tør vise virksomheden frem. Det er nærmest en måde at blotte sig på, ved at skulle fremlægge noget, samtidig med at man mere eller mindre konstant står til ansvar overfor hele virksomheden.

I rigtig mange sammenhænge, kan det være en god idé at have noget tryk på tøjet, til at identificere én med en virksomhed. Er man for eksempel elektriker, der kører rundt til fru Hansen og frøken Jensen, så bør man helt sikkert overveje at få fat i noget arbejdstøj, som har det tryk. På den måde kan man forsikre alle kunderne om, at man rent faktisk kommer fra det firma, som man siger at man kommer fra. Det giver ikke kun en sikkerhed overfor kunden, men gør også sig selv mere komfortabel, ved ikke hele tiden at skulle legitimere sig selv.

Skjorter med tryk fås i alverdens forskellige udformninger. Der er for eksempel stor forskel, når det kommer til udseendet, om der er tale om en skjorte med lange eller en skjorte med korte ærmer. En tommelfingerregel er, at skjorten med de lange ærmer, er en anelse mere fin og corporate, end de kortærmede skjorter, som bestemt også kan være gode i andre sammenhænge, hvor stilen godt må være lidt mere casual.

Skjorter med logo kan se ud på mange måder

Hvordan det endelige udtryk bliver på en skjorte med logo, vil i mange sammenhænge afhænge af hvor man vælger at få trykt logoet. Det handler igen også om, hvordan man ønsker at fremstille sin virksomhed. Hos elektrikeren, kan det være en fordel at logoet et tydeligt, eventuelt på ryggen og på maven. Er det derimod advokatfirmaet, bør logoet måske fremgå lidt mere underspillet, eksempelvis på det ene ærme, hvor det ikke taget for meget fokus.

 

Undersøg mulighederne for at få lavet skjorter med tryk på www.syddesign.dk