Medarbejdere

Gode grunde til at leje en dj til din firmafest

Snart går vi juletiden i møde. Det betyder, at der er en masse sjove firmafester i sigte. Men det kan være meget omfattende at planlægge en firmafest, især hvis firmaet er mellemstort eller større. Musik og lys er et af de store dilemmaer til firmafester. Det kan være en rigtig god idé at leje sig til noget udstyr, herunder lys- og musikudstyr, ved at leje en DJ som allerede har styr på både lyd og lys. Lej en DJ og lad en professionel klare opsætning, afvikling og nedtagning for dig. Her er nogle forskellige gode grunde til at leje en DJ til din kommende firmafest

Lej en DJ og spar penge på al udstyret

En af de gode grunde til at leje en DJ til firmafesten er, at du ikke behøver at leje eller købe al muligt musik og lysudstyr. Det kan især være stressende at leje noget musikudstyr, hvis du derefter selv skal stå for at styre musikken. En af de stressende faktorer her kan være, at du bliver bange for at beskadige anlægget, da det netop er lejet. Hvis du derimod hyrer en DJ, har han eller hun ansvaret for musikanlægget, som de i øvrigt også selv tager med. Som en ekstra bonus får du en lyd i topklasse, når du lejer en DJ. Dj’en har nemlig lydudstyr af virkelig god kvalitet, og det vil både kunne høres om mærkes, når anlægget spiller helt perfekt.

Lej en dj med lyd- og lysudstyr

Dj’en sørger for at der er god musik hele aftenen

En af de store udfordringer ved blot at sætte et halvdårligt anlæg op, som skal tilsluttes en telefon eller computer er, at folk altid bliver uenige om musikken. Det kan hænde, at folk hober sig op ved højtaleren og diskuterer om, hvorfor en vis sang ikke er kommet på – det er rent spild af tid og energi. Ved at leje en professionel DJ er du sikret, at der ikke bliver skændtes om musikken.

Dj’en er aftenens musikforvalter. En professionel DJ har det ultimative overblik over god musik. Han eller hun kan skræddersy en fantastisk spilleliste lige efter dit ønske. Giv f.eks. Dj’en en eller flere genre at forholde sig til, f.eks. ”dansk pop”, ”80’er musik” eller ”elektronisk” – så sørger han eller hun for, at der kun kommer det allerbedste fra genren på anlægget. Dig og dine kollegaer får en gnidningsfri aften, hvor I kan danse ubekymret og nyde den gode lyd.

Naturligvis har I mulighed for at komme med musikønsker på selve aftenen – det er nemlig også en af Dj’ens fineste opgaver at sætte de sange på, som publikum ønsker. Alle dj’s respekterer køkultur og sætter sange på i den rækkefølge, som de er blevet ønsket i.

Lys og lyd går hånd i hånd

Når du lejer en DJ til firmafesten, får du også en professionel lysopsætning, hvilket er med til at sætte den gode stemning til festen. Det kan være indviklet selv at skulle rode med kabler og lys. En professionel DJ kan sætte grejet op nemt og gnidningsfrit for firmaet.