Firmagaver

Glæd dine medarbejdere med mere personlige gaver

Har en af dine medarbejdere snart fødselsdag, jubilæum eller en anden anledning, hvor du gerne vil give en gave? Vi giver dig her nogle gode råd til en mere personlig gave end den klassiske garvekurv

I rigtig mange virksomheder bliver det at give medarbejderne gaver ofte noget, der bare hurtigt skal overstås. Mange vil gerne bare have en nem løsning, så de ikke skal bruge for meget tid på at købe gaver til medarbejderne. Det behøver dog ikke være så svært og tidskrævende at finde en god og lidt anderledes gave, som medarbejderen vil blive rigtig glad for.

Undgå de klassiske gavekurve

Den typiske gave, som firmaer giver til deres medarbejdere, er ofte en gavekurv med forskellige chokolader, delikatesser og andre lækkerier. Det kan også ofte være en flaske vin, noget chokolade eller en blomst. Der er ingen tvivl om, at det er nogle lækre ting, som alle vil sætte pris på at få i gave, men lidt forandring vil helt sikkert glæde medarbejderen endnu mere – især når det er i en særlig anledning.

Denne type gaver er ofte ikke særligt personlige, da det er en hurtig og nem løsning, hvor der ofte bliver valgt en gavekurv, der allerede er pakket og derfor ikke skræddersyet til den enkelte medarbejder.

Gå mere efter det tidløse og klassiske design

Når du er på udkig efter en helt særlig gave til en medarbejder, der måske fylder rundt, har jubilæum, bryllupsdag eller noget andet, er det en god idé at tænke over, hvordan du kan gøre gaven lidt mere personlig. Især når det er i forbindelse med en anledning, der er helt særlig for den pågældende medarbejder, er det rigtig god stil at gøre lidt ekstra ud af gaven. Medarbejderen vil helt sikkert blive overrasket og rigtig glad for, at du har tænkt over noget særligt at give netop denne person.

Men hvad skal det så være? Det er bestemt ikke alle, som er lige nemme at købe gave til, og måske kender du kun en lille smule til personens interesser og stil. Derfor er det en rigtig god idé at gå efter noget tidløst dansk design. Det passer ind i alle hjem, og medarbejderen kan have gaven stående fremme og tænke tilbage på den dag, han eller hun blev fejret på arbejdet.

Vælger du at gå efter en personlig ting i et flot og tidløst design, er de populære figurer fra Kay Bojesen altid et godt valg. Vælg eventuelt den klassiske Kay Bojesen abe eller den sjove Kay Bojesen zebra. De fine træfigurer passer ind i alle hjem og er perfekte til at markere store begivenheder som fødselsdage, jubilæer og andre mærkedage.

Vær opmærksom på reglerne for firmagaver

Når du gerne vil glæde din medarbejder med en fin gave, gælder der nogle særlige regler for beløbet af gaven. Det er naturligvis vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i disse regler, inden du køber gaven. Det ville være ærgerligt, hvis du eller din medarbejder kommer ud i nogle problemer med SKAT, da det blot er en sød tanke fra din side. Er du derfor ikke helt sikker på, hvordan reglerne er, kan du læse mere om reglerne for gaver til dine medarbejdere her.

Har du allerede helt styr på reglerne, gælder det bare om at finde den helt rette gave til den medarbejder, som skal fejres. Mulighederne for en personlig gave er mange, og hvis du er lidt i tvivl, kan du eventuelt spørge nogle af de andre medarbejdere til råds. På den måde er du sikker på at finde den helt rette gave, som modtageren vil sætte stor pris på og blive rigtig glad for.