Julegaver

Giv plejeprodukter i julegave til medarbejderne

Nu nærmer den sig igen. Julen. Det lyder måske meget mærkeligt, at julen skal være noget, som man går og gruer for. Julen er jo en af de absolut hyggeligste tider på hele året. Her tilbringer man tid sammen med familie og venner. Man spiser lækker mad, og så rykker man sig sammen i varmen, når mørket falder mere og mere på udenfor. Alligevel sidder du måske med hovedet i hænderne og sukker over udsigten til, at endnu en december måned skal til at oprinde. Men hvorfor dog?

Du er måske chef for et større firma med en stor gruppe af ansatte. Du har et godt forhold til dine medarbejdere, og i kan lide hinanden. Men alligevel er der et tidspunkt, hvor det hele altid glipper. Og det er op mod jul, når du skal give dine ansatte de årlige julegaver på firmaets vegne. Der er ingen ansat til at varetage denne type af opgaver, og den falder derfor naturligt på dig som chef for virksomheden. Men du har ingen kreativitet, når det kommer til gaver, og de andre år er dine bud mildest talt blevet modtaget med dæmpet entusiasme. Du vil så gerne gøre det anderledes i år. Men hvad gør du?

Tips til at vælge de gode julegaver til dine medarbejdere

For det første: lad være med at gå i panik. Ofte er problemet faktisk slet ikke så stort, som du går og forestiller dig. Tværtimod handler det faktisk først og fremmest om, at du skal slappe af og lade være med at overtænke situationen. Dine ansatte har nemlig ikke brug for vilde og kreative gaver – de har simpelthen bare brug for noget, som de kan bruge til noget. Og dette kan være helt basale ting, som for eksempel lækre plejeprodukter.

Mænd er nemme nok i denne kontekst. Giv dem en god deodorant, en lækker barberskum eller en fin creme til ansigtet, og de vil være tilfredse. Kvinderne er altid lidt mere komplekse, for de har typisk langt flere holdninger til, hvilke produkter, der er gode, og hvad de godt kan lide at smøre sig ind i og bruge. Heldigvis er der et mærke, der vil vække glæde hos alle, og dette mærke er Youngblood. Youngblood er et moderne mærke af plejeprodukter, med særlig fokus på god og sund make up. Du kan derfor være rimelig sikker på, at alle dine kvindelige ansatte vil sætte pris på denne gave.

Vælg et universelt plejeprodukt

Der er mange produkter at vælge imellem, når det kommer til Youngblood. Så hvis man ikke er helt inde i konceptet, kan det være enormt svært at vælge. Husk dog på, at der er nogle typer af make up, som næsten alle kvinder bruger og derfor vil blive glade for at få. Disse tæller for eksempel en god mascara eller en lækker pudder, der lader huden ånde hele dagen. Med disse valg kan du ikke gå helt galt i byen. Køb den naturlige make up lavet af mineraler her.