Firmagaver, Firmajulegaver, Ledelse, Medarbejdere

Giv danske firmagaver af stor værdi

Kuglepenne med tryk (foto: syddesign.dk)
Firmagaver fås i mange udgaver (foto: syddesign.dk)

En måde at vise sine medarbejdere, at man værdsætter deres professionelle indsats i virksomheden, er at give dem firmagaver af høj kvalitet. Når du giver medarbejdere firmagaver, er det en måde at fortælle, at du værdsætter deres indsats. Men selvom at du værdsætter deres professionalisme, behøver din firmagaver ikke at signalere professionalisme. Hvis virksomheden giver en mere personlig gave, har dette ofte et større indtryk. For det viser nemlig, at virksomheden ikke ville være det samme sted uden lige præcis de enkelte medarbejdere som der er at finde lige præcis nu.

 

Vis at du værdsætter dine medarbejdere med unikke danske firmagaver

En personlig firmagave viser, at du værdsætter de unikke personligheder som er tilstede i virksomheden netop i dag. Og det er også en måde, at fortælle dine medarbejdere at et job ikke kun er professionelt. For et job vil aldrig være det samme, hvis der ikke er god stemning på jobbet. Og det skaber man, hvis man bryder sig om sine medarbejdere. Hvis man har et personligt forhold til sine medarbejdere er det også bedre, at finde en unik firmagave til dem. Men det kan naturligvis være svært, at finde unikke og personlige firmagaver. For hvad skal man give sine medarbejdere? Det er jo også et stort pres at lægge på sig selv, hvis man gerne vil give personlige og unikke firmagaver.

 

Se de mange muligheder på nettet

Men du kan starte et sted. Du kan starte med, at finde en dansk gave. En gave som I alle kan forstå. Fordi at I alle sammen kan relatere til noget fra Danmark. Men du kan eksempelvis give en god flaske dansk snaps. Så kan dine medarbejdere nyde denne til et selvskab i fremtiden. Når noget kommer fra ens hjemland, er det typisk lettere at relatere til det. Dette er blot en mulighed. For hvis du gerne vil give en god flaske rødvin, er det måske ikke en god idé, at finde en fra Danmark. For det er jo ikke lige det, som vi danskere er bedst til. Her vil det ikke give mening, at finde en dansk firmagave. Her ville det give mening, at finde en god flaske rødvin fra eksempelvis Frankrig eller Italien.

 

Se et stort udvalg af danske firmagaver her: https://www.syddesign.dk/da/products/firmajulegaver

 

Læs også:

T-shirts med logo er en sjov gaveidé

Kildevand med eget logo