Firmajulegaver

Den perfekte firmagave kan nemt være højtflyvende

Det kan godt betale sig at investere i sine medarbejdere og belønne dem for deres gode arbejde. Jubilæumsgaver, fødselsdagsgaver, julegaver mm., kan nemt blive noget, man bare skal have overstået. Men hvordan finder man en gave til sine medarbejdere som passer til alle aldersgrupper og som spreder glæde hos unge som gamle, nye som erfarne? Det kan hurtigt blive trivielt, hvis man gang på gang giver en gavekurv eller et par flasker vin. Så hvad gør man så? Man giver selvfølgelig en oplevelse. Men hvilken oplevelse skal man så give dem? Hvorfor ikke forsøge sig med noget lidt ekstraordinært og lad dem komme op at svæve!

Prøv noget ud over det sædvanlige

Hvis du har en flok modige medarbejdere, som du gerne vil udfordre og give en uforglemmelig oplevelse, så tøv ikke med at læse videre. De fleste har haft en drøm om at svæve henover et landskab og se de små huse, mennesker og bilerne på vejene, ligesom når man sidder i en almindelig flyver. I et svævefly undgår man blot motorstøj og skrigende børn, hvilket gør at man helt sikkert vil nyde oplevelsen meget mere. Det vil for de fleste være et adrenalinkick, når flyveren letter og man med mellem 100 og 200 km/t svæver over jorden og mærker fornemmelsen af at være vægtløs.

Er det virkelig sikkert at flyve i et fly uden motor?

Selvom tanken om at skulle svæve i et fly uden motor kan virke skræmmende, er der ingen grund til at fortvivle. Det er faktisk en af de mest sikre måder at flyve på, og det sker sjældent, at svævefly havarere. Der vil desuden være professionelle og dygtige piloter til stede, som sørger for at det hele foregår ordentligt og sikkert.

Bliv årets chef

Ved at give et oplevelsesgavekort til en svæveflyvning er du sikker på at give en gave, som dine medarbejdere vil huske længe, og som de vil kunne snakke om på kontoret. Du kan vælge at give den som en individuel gave, eller hvis du ønsker lidt mere teambuilding i gruppen, kan du give den som en fælles gave, som de skal bruge sammen.

Man får muligheden for at svæve i enten 6-10 minutter eller omkring 20 minutter, alt efter hvilken start man vælger. En svæveflyvning koster 300 kr. Pr. Person, og kan købes som et gavekort, så modtageren selv vælger, hvor og hvornår det skal bruges. Ved at følge dette link kommer du direkte til siden, hvorpå du kan købe dine gavekort samt læse mere om oplevelsen. Der findes 30 svæveklubber i Danmark, så der er mulighed for, at dine medarbejdere kan vælge at bruge oplevelsen lige præcis i den svæveklub, de ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.